Welkom bij

Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs

Wereldwinkel Berkel nog steeds de beste cadeauwinkel van de regio!

In de media is de afgelopen tijd veel te doen geweest over de Wereldwinkels en de cadeaubonnen. De Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen (SLWC) die de pot beheert waaruit de winkeliers moeten worden betaald voor de ingeleverde bonnen beschikt helaas niet meer over voldoende geld. Hierdoor ontvangen de Wereldwinkels geen vergoeding meer voor ingeleverde cadeaubonnen. Let wel, dit heeft alleen betrekking op Landelijke Wereldwinkel cadeaubonnen (zie afbeelding); niet op de (blauwe) cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland.

Wat betekent dit voor u als klant?

Wereldwinkel Berkel blijft gewoon bestaan. Sterker nog: we hebben vorige week weer enorm veel nieuwe leuke producten binnengekregen. We zijn én blijven de leukste cadeauwinkel van de regio!

In onze winkel kunt u betalen met cash geld en PIN. Daarnaast accepteren wij VVV en WBC  cadeaubonnen, de (blauwe) cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland en Landelijke Wereldwinkel cadeaubonnen die aangeschaft zijn in onze winkel. Landelijke Wereldwinkel cadeaubonnen met een stempel van een andere Wereldwinkel kunnen wij helaas momenteel niet accepteren.