Welkom bij

Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs

Ook vrijwilliger worden?

Ken je de Wereldwinkel in Berkel en Rodenrijs of doe je er regelmatig je inkopen?  
Heb je wel eens gedacht dat het je leuk lijkt om er te werken? De winkel is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die minstens één dagdeel per week beschikbaar zijn.  Voor winkeldienst, maar ook voor ondersteunend werk achter de schermen. Kom langs om je te oriënteren op de mogelijkheden, of maak een telefonische afspraak:

Centrumpassage 4
2651 JP Berkel en Rodenrijs
tel: 010 – 512 0068Foto: Ton Bruin

 

Gezocht: een enthousiaste secretaris

Lijkt het je leuk om voor een vrijwilligersorganisatie bestuurlijk actief te zijn, dan is een functie als bestuurslid bij de Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs mogelijk echt geknipt voor jou! Onze wereldwinkel wil in contact komen met mensen met bestuurlijke kwaliteiten. Zij kunnen als vrijwillig bestuurder bij ons prima aan de slag! Wij zijn nu op zoek naar een enthousiaste secretaris. 

Werkzaamheden
Binnen ons bestuur heeft ieder bestuurslid heeft een eigen taak. Als secretaris draag je tezamen met de voorzitter zorg voor de goede voorbereiding van de bestuursvergaderingen, die 6 tot 8 maal per jaar plaatsvinden. Je maakt compacte verslagen en zorgt voor correcte behandeling en opslag vaan binnengekomen stukken. Uiteraard is je inbreng van groot belang voor de verdere voorbereiding en uitvoering van bestuurlijke plannen en activiteiten.

Eens per twee maanden komt het bestuur bijeen om de lopende zaken van de winkel te bespreken. Daarnaast vergt een bestuursfunctie bij de Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs een aantal uren per week, afhankelijk van de bestuurstaak.

Neem voor meer informatie contact op met de winkel: tel. 010-512 0068 of stuur een mail naar de voorzitter Frans Pleijster: .