Ook vrijwilliger worden?

Ken je de Wereldwinkel in Berkel en Rodenrijs of doe je er regelmatig je inkopen?
Heb je wel eens gedacht dat het je leuk lijkt om er te werken? De winkel is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die minstens één dagdeel per week beschikbaar zijn.  Voor winkeldienst, maar ook voor ondersteunend werk achter de schermen.

Kom langs om je te oriënteren op de mogelijkheden, of maak een telefonische afspraak:

Centrumpassage 4
2651 JP Berkel en Rodenrijs
010 - 5120068

Foto: Ton Bruin

Gezocht: Hulp bij de financiële boekhouding

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de aangifte BTW bij de belastingdienst en het opstellen van een jaarrapportage (winst- en verliesrekening met balans). De gegevens hiervoor worden verzameld uit het kassasysteem en uit de bankmutaties en ontvangen facturen.

Werktijden
De werktijden kunnen geheel naar eigen inzicht ingedeeld worden. De BTW aangifte moet na afloop van elk kwartaal worden ingediend bij de Belastingdienst. De jaarcijfers worden eens per jaar (meestal 1e kwartaal) opgesteld.

De huidige medewerker had via haar werk de beschikking over een eigen boekhoudprogramma. Afhankelijk van het boekhoudprogramma zal de tijdinvestering ongeveer 2 tot 3 uur per kwartaal zijn. Het boekhoudprogramma moet nog worden aangeschaft. Dit doen we graag in overleg met de nieuwe medewerker.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die:

  • Enthousiast is;
  • Affiniteit heeft met de doelstelling van de Wereldwinkel;
  • Het leuk vindt om de boekhouding van een winkelbedrijf te verzorgen.

Neem voor meer informatie contact op met de winkel: tel. 010-512 0068 of stuur een mail naar de voorzitter Rinus Bodbijl: info@wwbr.nl.

Gezocht: winkelmedewerkers

Werkzaamheden

Heb je wel eens gedacht dat het je leuk lijkt om te werken in de wereldwinkel? De winkel is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De werkzaamheden zijn heel veelzijdig en worden in overleg samengesteld. Naast het werken in de winkel zelf zijn er ook andere werkzaamheden. Zo kan bij voorbeeld ook de inkoopgroep versterking gebruiken.

Werktijden

Van de medewerkers wordt verwacht dat zij één dagdeel per week werken. Vooral voor enkele middagen en de zaterdag zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die:

  • Enthousiast zijn;
  • Affiniteit hebben met de doelstelling van de wereldwinkel;
  • Het leuk vinden om klanten voor te lichten en te adviseren bij het kiezen van hun inkoop. Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk.

Interesse? Reageer dan op deze vacature!

Ons adres is Centrumpassage 4 - 2651 JP Berkel en Rodenrijs.
Als je een e-mail stuurt met naam en telefoonnummer, dan nemen we snel contact met je op. Ons e-mailadres is: info@wwbr.nl. Telefoonnummer 010 512 00 68, vraag even naar Lineke Sparreboom.

Gezocht: Bestuurslid Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs

Werkzaamheden

De Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs is een stichting, die alleen uit vrijwilligers bestaat. Het bestuur bepaalt het beleid van de winkel. De uitvoering daarvan wordt gedaan door de winkelmedewerkers. De voorzitter en penningmeester fungeren als dagelijks bestuur. Onder de overige bestuursleden worden de andere taken verdeeld.

Werktijden

Het bestuur vergadert ongeveer eens per zes weken om de lopende zaken van de winkel te bespreken. Afwisselend zit een bestuurslid het werkoverleg van de winkelmedewerkers voor. Dit wordt ook eens per zes weken gehouden.

De totale tijdsinvestering is afhankelijk van de taken die het bestuurslid op zich neemt.

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die:

  • Enthousiast zijn;
  • Affiniteit hebben met de doelstelling van de wereldwinkel;
  • De bedrijfsvoering van de Wereldwinkel willen helpen te optimaliseren.

Interesse? Reageer dan op deze vacature!

Ons adres is Centrumpassage 4 - 2651 JP Berkel en Rodenrijs.
Telefonische informatie kan je opvragen bij de voorzitter, Rinus Bodbijl, telefoonnummer 010 511 63 96.
Als je een e-mail stuurt met naam en telefoonnummer, dan nemen we snel contact met je op. Ons e-mailadres is: info@wwbr.nl.